Stilling Ledig

 

LEDIG STILLING - Prosjektleder for Entreprenøravdelingen!

Vi er stadig under utvikling og i den forbindelse søker vi nå etter en prosjektleder for vår entreprenøravdeling. Som prosjektleder vil du jobbe ute hos våre kunder og være en viktig del av vår operative prosjektledelse innenfor alt vi har av oppdrag vedrørende graving slik som drenering, vann & avløpsarbeid, kabelgrøfter osv.

Det er en fordel, men ikke et krav, at man har noe erfaring fra tilsvarende arbeider. Dette da en prosjektleder også må kunne prissette både nye forespørsler og ikke minst eksisterende tilleggsarbeider i pågående prosjekter.
Videre ser vi for oss at du har gode mellommenneskelige egenskaper og at akkurat du kan bygge gode team og jobbe for et godt arbeidsmiljø hvor mennesker i ulike roller og fag jobber sammen om felles måloppnåelse. For å få til dette kommuniserer du godt både muntlig og skriftlig, er inspirerende, sosial og initiativrik samtidig som du er kompetent, analytisk og strukturert. Du motiveres av å jobbe i prosjektform, og trives med den variasjonen og utfordringene en slik hverdag kan by på.

Send CV til arne@gravco.no

Se Finn: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=107590342